Agilityhopp

Agilityhopp byggt med 20mm plaströr och 20mm rörkopplingar i pvc. Flärparna som håller upp bommen går att justera fritt i höjdled. Flärparna är tillkapade av T-kopplingar.

Flaskhållare

Jag har gjort en flaskhållare till mina flaskor jag som jag sätter vinyl på.
Ligger perfekt och rullar inte runt.
Blev så nöjd och fick en super bra hjälp från er.

Flasktvätt

Visar en flasktvätt för 20 flaskor. Tvätten är byggd med 20mm rörkopplingar i pvc plast och 20mm plaströr. Munstyckena för vattnet är Förgreningsrör 5mm inköpta på Biltema. Rörkopplingarna och plaströren är köpta på Conbrait. För att ge bra tryck på vattnet i munstyckena används en pump.

Kabelram i Bryggeri

Visar en ram byggd av 28mm stålkopplingar och 28mm aluminiumrör. Ramen sitter i ett mikrobryggeri och håller upp eluttag, sladdar och signalkablar. Ramen är fastskruvad i taket och i aluminiumbänken.  

Målarrobot

Målarrobot för att olja in altanen. Stommen är byggd av 20mm rörkopplingar och rundstavar i furu. De två avståndsensorerna och elmotororerna styrs av ett arduinokort. Roboten fungerar bra förutom att hjulen efter ett tags inoljande börjar slira på trätrallen.

ToalettGiraffen Åke

Åke är byggd av 20mm pvc kopplingar och 20mm pvc rör. Hans stiliga höfter är gjorda av två stycken 45graders kopplingar för att övergången från kroppen till benen inte skall bli 90 graders skarp. Rören har godstjockleken 2.5mm som är lite kraftigare än bygghandelns vp-rör. Åke säger att han trivs i badrummet men tycker inte om när någon tar papper från hans mage.